29 wijvensjouw koppels!

Gepubliceerd: 16 februari 2018 20:29

29 koppels stonden dinsdag middag in het sportcafe klaar om te gaan wijvensjouwen. Weer een super mooi deelnemersveld met de meest gekke omgebouwde kruiwagens.

Het eerste spel wat werd gespeeld was kussen slaap. Wie slaat wie als eerste van de balk. Dat waren natuurlijk weer hilarische momenten met mooie valpartijen van de balk af. Door naar Kom d’r in, waar het spel kokkommersjoelen werd gespeeld. De naar zegt het al lekker sjoelen met komkommers. Sommige deelnemers sjoelde liever met bamischijven en boswandeling! Nadat iedereen weer iets lekkers had gedronken een stukje verder de nieuwstraat in, op naar de Banner. Stuur je wijf met blinddoek en een biertje op het hoofd over het parcours. Verassend veel biertjes haalde de overkant. In het laatste middagzonnetje nog een biertje en met kruiwagens via de Schakel naar het bejaardenhuis. Daar werd het nieuwe spel kruiwagenstoelendans geintroduceerd. Na een aantal rondjes was het weer genoeg. Op naar het eindpunt, de Hooikar! Met een hoop strooi naar binnen en tijd voor de prijsuitreiking.

 

Uitslag wijvensjouwen 2018:

 

3e Gils Angels (Marielle Looijkens, Jolanda Kreeft, Danielle Kreeft, Marij Diepstraten, Sabrina de Kruijf en Linda van Oosterhout)

2e Bobsleeërs (Marcel Broeders en Marcel Gosens)

1e De Rijdende Rechter ( Nathan van Beek en Martin Janssen)