Mollebosfist

MOLLEBOSFIST op 10, 11 en 12 September 2021

Na twee keer slechts nieuws (afgelasting Pinksteren 2020 en Pinksteren 2021) komen we nu met een goed bericht. Na de vergaande versoepelingen van de overheid, gespreken met de werkgroep Mollebos over het vernieuwde park en een beeld van de bereidheid van onze vrijwilligers hebben we als bestuur besloten een programma op te zetten voor het najaar. De plannen zijn gemaakt en de vergunning is aangevraagd.
Op 10, 11 en 12 September komt er een nieuwe editie van dit mooie “festival”.
Voor de 32e keer bieden wij een gevarieerd weekend met een ruim aanbod voor alle leeftijden en doelgroepen.
Op vrijdagavond 10 September openen we het weekend met 4 regionale en plaatselijke DJ’s. (entree vanaf 16 jaar)
DJ Roeny, DJ Jasper, DJ Jarno en DJ Deno zullen samen met de heren van FFM zorgen voor een spetterende avond.
Zaterdagavond 11 September een feest voor iedereen vanaf 18 jaar met de band Proost.

Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! elk feest op zijn kop! De dame en heren van PROOST! leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan!

Zingen alsof je leven ervan afhangt!
Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen!
We maken vrienden voor het leven!

Zondag 12 September Ook dit jaar hoort bij het weekend de traditionele Mollebosviering met aansluitend diverse optredens van Free Style Dancing.
De middag wordt gevuld met diverse straattheater acts. Als je denkt dat je alles hebt gezien zullen zij trachten jong en oud op hun eigen manier te verrassen.

Voor de afsluiting van het weekend is dit jaar gekozen voor de band BAKKELIET uit Alphen.
Bakkeliet een gewone coverband noemen is de 5 Brabantse heren zwaar tekort doen. Mix een meer dan uitstekende band met een zanger wiens charisma en stem je omver doet blazen, voeg daar nog een uitgekiend repertoire bij en je krijgt het recept genaamd Bakkeliet.

Feilloos op elkaar ingespeeld bespeeld deze ‘live-band in optima forma’ het publiek, met covers die gaan van Kensington tot Foo Fighters om weer terug te keren naar BZB en Armin van Buuren.
Er vanuit gaande dat een 4e corona golf ons bespaard blijft gaan we er samen weer iets moois van maken.
Dus wil je dit allemaal niet missen kom dan op 10, 11 en 12 september naar de 32e editie van het Mollebosfist.