Mollebosfist

Ook in September 2021 geen Mollebosfist.

3x is deze keer geen scheepsrecht.
Circa 6 weken geleden toen de coronacijfers weer voorspoedig de goede kant op gingen zijn we als Mollebosbestuur, muziekcomite en vrijwilligers begonnen met het in de steigers zetten van een unieke najaarseditie van het Mollebosfist.
Het weekend van 10, 11 en 12 september werd voorzien van een programma passend bij ons traditionele evenement, DJ’s, bands, straattheater, dans, kindervertier e.d werden geboekt in de hoop op een mooi weekend.
Ook de bijbehorende aankledingen, tenten, hekken, toiletten, posters en horeca stonden gepland en vrijwilligers stonden in de startblokken.
Inderdaad “stonden”. Want helaas moeten wij na de corona-persconferentie van afgelopen vrijdag voor de derde keer het bericht brengen dat ook in September de 32e editie niet zal gaan plaatsvinden.
De huidige regels, voorschriften en voorwaarden bieden ons geen mogelijkheid om verantwoord een Mollebos editie te organiseren in september. Onder andere het maximum van 750 personen zorgt voor organisatorische en financiële onmogelijkheden.
Zodra er zicht is op verruimingen zullen wij ons gaan richten op een Mollebos in het Pinksterweekend van 2022.
Wij hopen u dan ook graag in ons mooie park te mogen ontvangen.
Bestuur stichting Mollebos, muziekcomite en vrijwilligers.