Mollebosfist in 2023

CASHLESS

Hoofdsponser

Licht & geluid

De voorbereidingen voor het Mollebosfist komend Pinksterweekend zijn in volle gang zodat er een nieuwe editie komt van dit mooie “festival”.
Voor de 33e keer bieden wij een gevarieerd weekend met een ruim aanbod voor alle leeftijden en doelgroepen.

Zaterdagavond 27 mei
Deze avond zullen diverse DJ’s een mooie avond verzorgen.
Uit ons eigen Gilze zullen Hookipa en Pikachu het podium betreden. Daarnaast zullen de DJ Duo’s Fatguys en Lanterfantje. Een gevarieerde avond voor jong en iets minder jong.

Zondagmiddag 28 mei
Voor de zondagmiddag wordt er weer een mooie middag voor de jongere jeugd geregeld.
Dit in samenwerking met KIAK kinderactiviteiten.
Zondagavond 28 mei een feest voor iedereen vanaf 18 jaar met de band Still Blue.
Deze twee powervrouwen sturen alle mannen naar de hoek, samen met vier muzikale hunks die de Bon Jovi, Spice Girl of Paul Elstak in jou laten blèren, kortom schraap je keel en houd je bier stevig vast, want deze feesttent gaat helemaal los.

Maandag 29 mei
Ook dit jaar hoort bij het pinksterweekend de traditionele Mollebosviering met aansluitend diverse optredens van Free Style Dancing. De middag wordt gevuld met een Poppenkast, muziek en andere straattheater acts. Als je denkt dat je alles hebt gezien zullen zij trachten jong en oud op hun eigen manier te verrassen.

Voor de afsluiting van het weekend is dit jaar gekozen voor de band Wasko.
Mix een ervaren gitarist die zijn wilde haren nog niet is verloren met een een jonge god die met name geïnteresseerd is in rock and roll, the blues en Whisky. Voeg hieraan toe een semi-linkshandige swingende funk drummer en een dolenthousiaste zanger met acteertalent en een vlotte babbel.
Resultaat…? De ultieme Boyband nieuwe stijl!

Dus wil je dit allemaal niet missen kom dan op 27, 28 en 29 mei naar de 33e editie van het Mollebosfist.