Zaterdag

MOLLEBOSFIST DJ NIGHT

HOOKIPA & PIKACHU

Hookipa & Pikachu, wereld beroemd is Gilze en omstreken! Dit feestelijke duo doet je versteld staan en neemt je mee op een supertrip door de guilty pleasures en hits van de 90’s, langs de 00’s en door naar nu.
Een verbluffende show met jouw favoriete muziek van toen en morgen.  De mannen maken in no-time van de tent een grote feesttent, een ware feestsensatie.

En dat ze daar geen problemen mee hebben bewezen ze al eerder op de grootste podia in Gilze en omstreken

 

FATGUYS

Zeg je Fatguys, dan zeg je natuurlijk hamburgers. Maar hamburgers zijn nog maar het begin. Fatguys is een DJ-/MC-duo dat je ongetwijfeld kent van hun wereldwijde primeur; de Silent Disco in de Mc Donald’s. Ook kan je dit stel kennen van één van hun grandioze optredens op o.a. Paaspop, Dreamvillage, Fairytale Festival. Je kan ze zelfs over de strip hebben zien lopen in Albufeira!

Toerend door binnen- en buitenland draait het maar om twee zaken: eten en feesten! Want wat is er nou beter dan dansen op je favoriete muziek, terwijl je een hamburger eet?

Gewapend met zakken vol hamburgers en heuse fatshots zorgen de mannen er samen met hun fatgirls voor dat niemand nog honger hoeft te lijden! Tijdens een set van deze 2 guys vliégen de calorieën eraf, want stilstaan is geen optie meer.Mee krijsen op de allerbeste guilty pleasures of ouderwets stampen; Niks is ze te gek, want genres?! daar doen ze niet aan! Met een kofferbak vol energie, humor en hamburgers maakt Fatguys van ieder feestje een FAT feestje!

LANTERFANTJE

Een Lanterfantje dj-set van een uur voelt als een volledige avond uit in één: je hebt gedanst, gelachen, gehuild en gesjanst. Deze twee dj’s gooien in hoog tempo hitjes, guilty pleasures, urban-zweettracks, dance-beukers en meezingers in de mix. Aangevuld met de zoetgevooisde radiostem van Thomas op de microfoon. En je weet nooit wat er nog kan gebeuren, in iedere Lanterfantje-show zit wel een verrassing. Wie roepen ze deze keer de stage op? Wie moet er nu weer een liedje zingen?

Lanterfantje bestaat uit dj’s Thomas van Groningen (mc) en Kasper Sommer. Met jarenlange kroegervaring in hun mik zijn ze verantwoordelijk voor de katers van tienduizenden mensen. Met Lanterfantje hebben ze al opgetreden op honderden locaties, waaronder 7th Sunday Festival, de Melkweg (Amsterdam), Lakedance en Festyland.

“Feel the rain on your skin, no one else can feel it for you”. Deze wijze woorden van Natasha Bedingfield zeggen precies waar het bij Lanterfantje om draait: je moet een beetje van het leven genieten, iemand anders doet het niet voor je. De Lanterfantje-remix van haar track Unwritten wordt door dj’s van over de hele wereld gesupport. Andere Lanterfantje-tracks, zoals remixes van Always Hardcore en Don’t You Want Me Baby zijn tienduizenden keren gedownload.