Het leutige polonaisebal

Gepubliceerd: 18 februari 2018 10:09

De 3e editie van het Leutige Polonaisebal op carnavalszaterdag was weer een groot succes. En dit alles hebben we uiteraard te danken aan de bezoekers die in grote aantallen gekomen zijn.
Toen de deuren om 14.00u open gingen sijpelden de eerste bezoekers naar binnen. Al gauw wordt de tafel gevonden waar men zich in kan schrijven voor de raad van 11 verkiezing. Om 14.30u arriveerde Prins Tinus bij de Hooikar. De Leutefleuters en Leutdansers kregen veel belangstelling tijdens hun optredens. Na deze optredens werd uit alle inschrijvingen de nieuwe raad van 11 geloot, ieder raadslid ontving een daarbij behorende steek. Aan de raad van 11 de eer om de polonaise op muziek van disco Nightlight te openen.
Als kers op de appelmoes werden we verrast door live optredens van maar liefst 2 artiesten. Als eerste kwam de Mechel het podium op met het slechte nieuws dat zijn achtergrondzangeressen ziek waren geworden. Maar in de zaal had hij al snel nieuwe achtergrond zangeresjes gevonden. Nadat de Mechel het pand via de achterdeur had verlaten, was het de beurt aan de zingende schilder, Erik van Gestel. Ook Erik kreeg de zaal op z’n kop en in polonaise.
Via deze weg willen wij de bezoekers bedanken voor hun komst, en graag tot volgend jaar. Ook een woordje van dank richting de Hooikar en disco Nightlight. Maar zeker ook voor de Mechel en Erik van Gestel.
De Leuttappers.Het leutige polonaisebal