Het Dringergatsebal 2018

Gepubliceerd: 8 februari 2018 18:45

Op 2feb. was het wir zo wéd, het Dringergatsebal 2018.
Het thema van dit jaar was “WINTERWONDERLAND” waarop vele mensen een orginele act/outfit op hadden bedacht. Het bal werd dit jaar wederom samen en bij de Hooikar gehouden met muzikale ondersteuning door disco Nightlife en de band de Fik erin. De zaal was al snel na de opening goed gevuld en de stemming zat er al snel goed in.
Na de opening door onze eigen Leutdancers kon het feest echt beginnen met de Fik erin en konden de deelnemers voor het Dringergatse vat zich presenteren om de begeerde trofee (en consumptiebonnen….) in de wacht te slepen.
Het werd voor de jury nog een hele klus om een winnaar te kiezen voor het Dringergatse vat (gesponsord door de Hooikar) te kiezen, er waren 13 duo’s/groepen die zich in geschreven hadden maar na enig beraad kwam men er toch aan uit De 2 IJskonijnen mochten zich de winnaar noemen, met op de 2e plaats CV de Leste en op de 3e plaats CV Proostsecco.
Een ieder bij deze bedankt voor een zeeeer gezellige Gilse avond vol lol en jolijt en hopelijk zien we elkaar volgend jaar weer op het Dringergatsebal.
Alaaf.