Het Leutererke 2018 wordt weer huis aan huis bezorgt

Gepubliceerd: 5 februari 2018 19:05

Zaterdag 27 januari en Zondag 28 januari komen de Leuttappers en de Jeugdraad weer Huis aan Huis het carnavalskrantje ’t Leutererke rondbrengen.

Op zaterdag doen de Leuttappers vanaf 11:00 uur de buitenwijken van Gilze. Op zondag vanaf 13:00 uur zal de jeugdraad, met ondersteuning van de Leuttappers, alle straten binnen de bebouwde kom van Gilze voorzien van het krantje.

Mocht u nog niet in het bezit zijn van een insigne, en deze wel willen, kunt u deze bij de bezorgers kopen. Daarnaast zijn insignes (en overige geel/blauwe attributen) te koop bij Novy Hapers Nieuwstraat 111 te Gilze.

De redactie wil via deze weg ook graag de leveranciers van stukjes, foto’s en advertenties bedanken voor hun bijdrage. Wij wensen u alvast veel leesplezier en voorpret voor de aankomende carnavalsdagen.