Voorverkoop sauwelen 2018 druk bezocht

Gepubliceerd: 5 februari 2018 18:58

Zaterdag 06 januari was de aftrap van het sauwelen 2018 middels de voorverkoop van de kaarten. Vanaf 07:00 uur kwamen de eerste mensen om de basis van de traditionele rij te vormen. Welke om kwart voor acht al een mooie omvang kreeg. Met worstenbrood en koffie ontstond er een gezellige sfeer welke veel goeds voorspeld voor de sauweldagen zelf.

Net voor 10:00 uur waren de aanwezige sauwelaars en de Leuttappers er klaar voor en kon de roldeur open. 70 minuten en ruim 300 mensen later bleek dat er ook dit jaar weer veel belangstelling is voor dit evenement. De verkoop van ruim 90% van de beschikbare kaarten beloofd weer een mooi gevulde Schakel.

Een korte sfeerimpresse:

Na de verkoop was het tijd voor het jaarlijkse fotomoment met de sauwelaars en de opwarmer. Hier werd nog even de ochtend geëvalueerd en de stand van hun inspiratie besproken. De een is wat verder dan de ander maar zij zullen weer zorgen voor een avond/middag vullend programma.

Mocht je nog geen kaarten hebben en toch de vele acts willen aanschouwen zijn er nog kaarten te koop bij Novy Hapers Nieuwstraat 111 in Gilze. Het jaarlijkse Bont Sauwelspektaokul vind plaats van donderdag 18 januari 2018 t/m zondag 21 januari in carnavalstheater “De Schakel”.