Jeugdraad De Leutsnoepers kijken terug en vooruit

Gepubliceerd: 19 november 2018 15:00

Zondag 11 november om 14:11 uur was het dan zover.
Wij mochten onszelf voor de eerste keer presenteren op de Tip.
Dit jaar vormen wij de jeugdraad in Gilze en bestaan uit 24 kinderen vanuit de Basis scholen de Bolster, de Wildschut en De Spreekhoorn.
We hebben een mooie groep van 24 kinderen met fanatieke ouders en begeleiding.

Begin van de middag hebben we op de speelplaats van de Bolster mooie foto’s gemaakt waarbij Peggy, van Foto Design Peggy, ons in diverse leuke poses heeft gezet.
Deze foto’s zult u de komende tijd her en der tegenkomen.

Tijdens de grote Leuttappers presentatie, op de Tip, mochten wij als eerst van start.
Een voor een werden we door de 2 spreekstalmeesters naar voren geroepen.
“12” raadsleden, 4 pliesies, 3 narren, 1 mascotte, 2 hofdames, 1 adjudant en als laatste onze jeugdprinses “Vera dun Irste”.
Ondanks het mindere weer waren wij zeer blij met de vele mensen die, op de Tip, kwamen kijken naar onze presentatie en het daarop volgende dansje.
Na de grote prinsenpresentatie en de buitenreceptie zijn we met z’n alle naar de Hooikar gegaan waar het feest gezellig verder ging en we te samen met vele carnavalsgroepen een mooi begin van het seizoen hebben gehad.
Wij hopen alle Gilse carnavalsliefhebbers te ontmoeten tijdens de diverse activiteiten waarbij wij zeker aanwezig zullen zijn. Hierbij uit kleine greep uit onze activiteiten.
Verkoop insignes, rondbrengen Leutererke, voorverkoop sauwelen, senioren sauwelen, bejaarden carnaval, de grote optocht, toeterkusoptocht, brakkenfist enz.

Er staan dus nog volop leuke dagen in de planning.
Wij zullen u regelmatig op de hoogte houden waar en wanneer we elkaar kunnen treffen.
Tot ziens en een fijne carnaval gewenst.
Jeugdraad De Leutsnoepers 2019.