Samenstelling Gilzer Jeugdraad 2018-2019 gaat weer van start.

Gepubliceerd: 13 september 2018 22:39


Leuttappers bezoeken basisscholen en inschrijving van start.

Ook dit jaar willen we de jeugdraad weer vormen vanuit de leeftijdscategorie behorende bij groep 7 van de basisschool. Hiervoor zullen de Leuttappers op donderdag 20 september een bezoek brengen aan de basisschool De Bolster en OBS De Wildschut. Hier zullen we de kinderen een korte kijk geven op hetgeen carnaval en de jeugdraad inhoud. Op deze dag krijgen zij ook de jaarlijkse aanmeldingsbrief mee naar huis.

Uiteraard willen wij ook de kinderen (met de leeftijd) van groep 7 welke buiten Gilze naar school gaan de kans geven om deel te nemen aan de jeugdraad. Hiervoor kunnen zij een mail sturen aan [email protected] Zij ontvangen dan een aanmeldbrief en enkele informatie wat een en ander inhoud.

Wij hopen ook dit jaar een mooie en gezellige jeugdraad te kunnen samenstellen.

Met carnavaske groet,

De Leuttappers