DÈ ZIE’K NOU GÈRE thema Z011-11

Gepubliceerd: 20 oktober 2018 13:57

Het is weer zover! Tijd voor een gezellige zondagmiddag, en deze keer op zondag 11 november om 14.11. We zullen de show op een prachtige locatie midden in het Dringersgat houden. Op de Tip gaat een mooi theater gebouwd worden voor een spectaculaire middag; ZO11-11.
De presentatoren staan te poppelen om de show te gaan presenteren! Op dit moment zijn zij met hun complete team de laatste hand aan het leggen om er een onvergetelijke show van te maken. Kaarten hoef je niet te kopen, er is genoeg plaats voor iedereen en de voorstellig is geheel gratis.
De gastenlijst houden we nog even geheim, jong en oud komt aan het woord! Eén ding is zeker: over deze middag zal nog lang gesproken gaan worden! Want wie wordt de nieuwe prins van het Dringersgat en hoe zal het gevolg eruit zien? Natuurlijk zullen we de jeugd niet vergeten, ook de nieuwe jeugd prins of prinses zal deze middag gepresenteerd worden met zijn/haar gevolg.
Deze middag zal muzikaal aan elkaar gespeeld worden door onze huisband: De Leutefleuters. Ze zullen bekende maar oók nieuwe liedjes ten gehore brengen.
Na deze ZO11-11 bieden wij u nog een drankje aan mét een lekkere bitterbal.
Zien we jullie op 11 november? DÈ ZIE’K NOU GÈRE Tot ZO11-11!