Vergadering Openbare Carnaval (VOC)

Gepubliceerd: 28 oktober 2018 13:17

Vergadering Openbare Carnaval (VOC)

We hebben volgende week met ELF-ELF weer net het begin van carnaval 2019 achter de rug en dan is het dus weer tijd voor de VOC. Wat is de VOC? De VOC is een halfjaarlijks overleg tussen de organisatie van het openbare carnaval in Gilze, De Leuttappers, en iedereen die carnaval in het Dringersgat een warm hart toedraagt. Alle Dringers en Dringerinnekes zijn dus welkom. Je kunt daar dus al je ideeën, opmerkingen en klachten kwijt.

 

Agenda

  1. Opening door de voorzitter,
  2. Vaststellen van de notulen vorige VOC vergadering,
  3. Meningen en Suggesties Carnaval
  4. Rondvraag
  5. Sluiting

 

Daarnaast is het VOC een prima gelegenheid om collega bouwers en sjouwers, buurtverenigingen en andere carnavalsvierders te ontmoeten. Lijkt het je wat, kom dan op woensdag 14 november, om 20.30 uur naar De Hooikar. Alle buurtverenigingen, Alle optochtdeelnemers, Alle deelnemers Wijvesjouwen en allen die het Gilse Carnaval een warm hart toedragen zijn van harte welkom.
G.A.