Optocht in het Dringersgat

Gepubliceerd: 29 januari 2019 10:52

Op carnavalszondag, 3 maart 2019 zal om 13.30 uur de optocht weer vertrekken  vanaf de Nieuwstraat.

De route is vanuit de Nieuwstraat, rechtsaf het Bisschop de Vetplein op, daar is het defilé voor Prins Tinus d’n Irste. Vervolg via de Oranjestraat, rechtsaf de Van Heisbergstraat in en verderop rechtsaf naar de Kapittelstraat . Het eindpunt en ontbindingen van de optocht is op het Steenakkerplein.

Gestreden zal gaan worden onder andere om de fel begeerde Publieksprijs, de Gouwe Appel, de Aanmoedigingsprijs en natuurlijk om de eer. Wie mag dit jaar met de eer van de eerste prijs gaan strijken in de categorieën Wagens, Groepen, Duo’s, Individuelen en Jeugd?

De prijsuitreiking is op zondag 3 maart 2019, om 20.00 uur in het Sportcafé.

We hopen dat Windkracht 11 dit jaar de wind in de zeilen zal hebben. Vorig jaar hadden ze de grote pech dat juist door de stormachtige wind, hun wagen niet meer toonbaar was. Maanden lang werk was voor niets geweest.

Alle deelnemers hopen u weer te begroeten ergens langs het parcours.

U bent zelf van harte uitgenodigd om mee te doen in de optocht.

U kunt zich hiervoor opgeven door:

  • Op de website via inschrijven optocht achter “Media” en daarna achter “Optocht” het inschrijfformulier online digitaal in de vullen en in te sturen;

of

(Lees ook het reglement!)