2019: DRINGER VAN VERDIENSTE?

Gepubliceerd: 4 februari 2019 21:03

De Leuttappers zijn op zoek naar………

 

DRINGER VAN VERDIENSTE 2018

In 2018 is uit onze Gilzer Carnavalsgemeenschap Ad Klaassen in de bloemetjes gezet.

De uitreiking van de Dringer van Verdienste Oorkonde en het bijbehorende beeldje vond plaats bij het Optochtmonument, inmiddels traditioneel, tijdens de Après Carnavalviering. Ad staat inmiddels maar liefst al 25 jaar als Sauwelaar in de ton.

 

DRINGER VAN VERDIENSTE 2019

Op dit moment zijn De Leuttappers op zoek naar Dun Nieuwe Dringer van Verdienste. Dit is de persoon die al vele jaren een bijzondere verdienste en/of grote bijdrage levert, of heeft geleverd, voor het openbaar carnaval in Gilze.

Voordracht voor de Dringer van Verdienste 2019 kan door iedereen plaatsvinden. Motivatie daarvoor op één A4-tje in te dienen bij het dagelijks bestuur van de Leuttappers vóór 20 februari 2019. Dit kan door een briefje te sturen naar het secretariaat van De Leuttappers, Hubertusveld 31, 5126 XJ Gilze of via [email protected].