Ook dit jaar weer een geweldig “Leutige Polonaisebal”

Gepubliceerd: 21 februari 2019 08:37

Na vele jaren het leutige polonaisebal georganiseerd te hebben….
Weet iedereen wel dat het een KEI leuk feest is, dat hebben we de afgelopen 3 edities wel gezien.
Op welke datum het georganiseerd wordt en dat het een goed ingeburgerde traditie is geworden is ook voor iedereen wel duidelijk . Ook dit jaar is er natuurlijk weer een leutig polonaisebal. Hét carnavalsfeest voor mensen met een beperking uit de omgeving van Gilze. Uiteraard zijn familie, vrienden en kennissen ook van harte welkom. Dus wil jij dit feest ook dit jaar weer laten slagen zeg het voort. Vertel het op school of op de dagbesteding.
Bij binnenkomst kan er ingeschreven worden om een kans te maken op een plaatsje in de raad van 11.
De entree is gratis. De deuren gaan open om 14.00 u en direct zal het feest beginnen. Naar verwachting zal om 14.15u Prins “Tinus d’n irste”, onze jeugdprinses “Vera dun Irste” en hun gevolg onder begeleiding van “Hofkapel de Leutefleuters” binnen komen. De leutefleuters spelen aansluitend hun repertoire, om de beentjes al eens goed los te gooien, aangevuld met een schitterende dans van de Leutdansers.
Zoals gebruikelijk wordt op deze middag carnaval gevierd met veel polonaise, disco van Nightlight en live optredens. Welke artiesten er komen verklappen we nog niet, maar het gaat zeker een groots worden en zullen we er alles aan doen om er een “dubbel feest” van te maken. Want carnaval is het mooiste wat er is. De polonaise is een favoriet onderdeel van deze middag en zal met enige regelmaat opgestart worden. Ook voor de rolstoelen en rollators is plaats genoeg. Voor de honger en dorst kun je aan de bar van de Hooikar terecht, en er zal een snoepzak uitgedeeld worden.
Dus zet in je agenda, kalender of telefoon;
Zaterdagmiddag 2 maart van 14.00u t/m 17.00u, het leutige polonaisebal in de Hooikar in Gilze, Alphenseweg 14a.