Vergadering Openbare Carnaval (VOC)

Gepubliceerd: 14 maart 2019 19:53

De Leuttappers nodigen weer alle carnavalsvierders in het Dringersgat uit om het afgelopen carnaval te evalueren en weer mee na te denken over de komende carnaval.

Vergadering Openbare Carnaval (VOC)
We hebben weer net carnaval 2019 achter de rug, dus is het weer tijd voor de VOC. Wat is de VOC? De VOC is een halfjaarlijks overleg tussen de organisatie van het openbare carnaval in Gilze, De Leuttappers, en iedereen die carnaval in het Dringersgat een warm hart toedraagt. Alle Dringers en Dringerinnekes zijn dus welkom. Je kunt daar dus al je ideeën, opmerkingen en klachten kwijt.

Agenda
1. Opening door de voorzitter,
2. Vaststellen van de notulen vorige VOC vergadering,
3. Meningen en Suggesties Carnaval
4. Rondvraag
5. Sluiting

Daarnaast is het VOC een prima gelegenheid om collega bouwers en sjouwers, buurtverenigingen en andere carnavalsvierders te ontmoeten. Lijkt het je wat, kom dan op woensdag 3 april, om 20.30 uur naar De Hooikar. Alle buurtverenigingen, Alle optochtdeelnemers, Alle deelnemers wijvesjouwen en allen die het Gilse Carnaval een warm hart toedragen zijn van harte welkom.