Dringersgats Trost groot succes!

Gepubliceerd: 14 januari 2021 17:29

Maandag 11 januari was het zover, de 11e van de 1e! 2 maanden na de traditionele 11e van de 11e  was het was hoog tijd voor de Digitale aftrap van het seizoen. Waar we normaal met grote getalen op te tip staan om te kijken wie de nieuwe prins word, was dit jaar de Tip helemaal leeg. Maar op het YouTube kanaal van de Leuttappers was het een drukte van jewelste. Om 11.11 was het tijd om de film “Dringersgats Trots” in première te laten gaan. Een film die het gevoel van carnaval in het Dringersgat weergeeft. Alle mooie momenten van het carnavalsseizoen komen voorbij. Van de Prinspresentatie tot de kouwe teentjes bij de sauwel kaartverkoop en van Wagentje kijken tot de symboolverbranding.

Tijdens deze film werd ook de Hofhouding voorgesteld. Voor het 2e jaar mag hij voorgaan in de leut als Prins van het Dringersgat, Prins Kevin d’n irste. Zijn rechterhand die hem ondersteund in deze taak, zijn Adjudant Bram. Ook heeft Prins Kevin weer twee charmante hofdames aan zijn zijde, Lieke en Bente. Degene die de boel soepel moet laten verlopen is Peter Martens als Pirkede veldwachter. En dan de grote verassing dit jaar in de hofhouding, hij heeft er kei veel zin in Erik d’n Kwibus!

Met 1100 views in 24 uur mogen we best spreken van een groot succes. We hopen jullie te zien bij onze (online) activiteiten tijdens carnaval. Wil je weten wat we allemaal gaan doen? hou dan vooral facebookpagina en website www.leuttappers.nl in de gaten.  En zoals we inmiddels al gemerkt hebben, Ut kan alle kaante op!