DRINGERSGATS TROTS, Prinspresentatie!

Gepubliceerd: 10 januari 2021 12:50

We hebben 2 maanden langer moeten wachten op de officiële start van het carnavals seizoen!  Op maandag 11e van de 1e om 11 over 11 is het dan eindelijk zover, de nieuwe prins van het Dringersgat word bekend gemaakt! Normaal gesproken zouden we dan met z’n alle verzamelen op de Tip om te kijken wie de nieuwe prins word. Helaas is dat op dit moment niet mogelijk, maar natuurlijk hebben wij weer iets bedacht waar we Trots op zijn. En waar zijn wij dan Trots op? Dat gaan jullie zien in “Dringersgats Trots”!

Tijdens deze film zal niet alleen de prins bekend worden gemaakt! Ook zijn volledige hofhouding zal in de film gepresenteerd worden. Nu is het dan echt tijd om het best bewaarde geheim van het Dringersgat bekend te maken. Alvast veel kijk plezier!

Klik op “DRINGERSGATS TROTS” hieronder

DRINGERSGATS TROTS