Toch nog een Mollebosfist in 2021!

Gepubliceerd: 24 oktober 2021 21:43

Eindelijk is het weer zover! Nadat het Mollebosfist in mei 2020 en september 2021 niet door kon gaat hebben we nu toch goed nieuws . Op 11e van de 11e gaan we een fantastisch feestje bouwen in het Mollebos. We hebben een grandioze band weten vast te leggen. We kunnen jullie vertellen dat KISS naar het Mollebos komt om een paar nummertjes te spelen. Ook KISS heeft al een tijdje geen podium meer bespeeld en in het Dringersgat geven ze hun eerste optreden sinds 1,5 jaar. Ze hebben al veel verhalen gehoord over het Mollebosfist en hebben ontzettend voor zin om hier te komen spelen. De voorbereidingen zijn al in volle gang en in het Mollebos zal er een mooi festival sfeertje gecreëerd worden. Het zal een editie worden die we niet snel zullen vergeten. Er zullen een hoop verassingen aan bod komen!
Kaarten hoef je niet te kopen, er is genoeg plaats voor iedereen en het optreden is geheel gratis.
De overige artiesten houden we nog even geheim, jong en oud komt voorbij op het podium! Eén ding is zeker: over deze avond zal nog lang gesproken gaan worden!
Zien we jullie op 11 november? Wij zeggen alvast: MOKTURWAMOOISVAN!