Wijvesjouwen 2022 Zondag 27 februari

Gepubliceerd: 17 februari 2022 19:15

Voor het eerst in de rijke historie van Ut Wijvesjouwen gaan we op carnavalszondag
27 februari 2022 met de deelnemers door Ut Dringersgat sjouwen.

Nu er versoepelingen zijn zullen de meeste horecagelegenheden in ut Dringersgat hun deuren openen en zullen we ook bij zoveel mogelijk horecagelegenheden gaan bezoeken.

Het vertrek zal plaats vinden om 13.30 uur vanaf Eetwinkel Kom d’r In.
Hier zal om 13.00 uur de keuring van de voertuigen plaats vinden en we gaan Pizza Happen.

Vanuit Eetwinkel Kom d’r In gaan we afscheid nemen van The Banner. Hier zullen we rond 13.45 uur aankomen en het 2e spel gaan doen. Om 14.30 uur vertrekken we naar De Hof waar we buiten het spel gaan doen en we een pilsje kunnen drinken bij de buitenbar. Om 15.15 uur vertrekken we naar De Sporthal waar de deelnemers een vette versnapering aangeboden zullen krijgen. Om 16.00 uur vertrekken we naar Café de Tip. Waar we op het pleintje voor Café de Tip een spel zullen doen. Voor de deelnemers zal er deze dag de primeur zijn om het
1e pilsje op het terras bij het verbouwde Café de Tip te kunnen drinken. De eigenaar Jean-Pierre Wijnen wil de carnavalvierders van Gilze een kijkje laten nemen in het vernieuwde café en bied de deelnemers een gratis potje bier aan.

Om 16.45 uur vertrekken we van Café de Tip naar Samen waar we ontvangen zullen worden door Chiel en Bram en we een spel op het pleintje voor Samen gaan doen.

Om 17.15 uur vertrekken we richting de Hooikar waar we Rond 17.30 uur hopen aan te komen.

Hier zal ook de prijsuitreiking gaan plaats vinden.

Zoals elk jaar moet een kruiwagen de basis zijn voor het voertuig, waarmee je mee mag doen aan het Wijvesjouwen. Van deze kruiwagen kun je iets moois maken.

De 1e inschrijvingsavond was 10 februari 2022 bij Eetwinkel Kom d’r In, maar ben je vergeten je in te schrijven kan dit nog altijd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en je ontvangt van ons een bevestiging. .

Wij hopen dat jullie met veel deelnemers komen, zodat we met z’n alle kunnen zorgen voor weer een geweldig spektakel op carnavalszondag.