Leuttappers Vieren Onvergetelijk Jubileumweekend in De Schakel

Gepubliceerd: 26 november 2023 19:55

Afgelopen weekend werd Gilze op zijn kop gezet door de Leuttappers, die groots hun jubileum vierden in De Schakel. Een indrukwekkend aantal van 14 prinsen en hun raden van 11 waren aanwezig om dit speciale moment te vieren.
Op zaterdag barstte het feest los met optredens van diverse hofkapellen die de feeststemming tot ongekende hoogten brachten. Johnny Purple zorgde voor een onvergetelijk moment met zijn porseleinen pony! Het was een grote polonaise in de zaal en op het podium en het dak van de Schakel zat gelukkig goed vast anders was het er zeker vanaf gefeest!
De avond werd naadloos aan elkaar gedraaid door de bedreven handen van D’n Dolk en de beats van DJ Jasper, die het feest tot in de vroege uurtjes lieten voortduren.
Ook op zondag werd de feestvreugde voortgezet met de jeugdraad, inclusief Jeugdprins Sem D’n Twidde, die met hun jeugdraad het podium betraden voor een spetterend optreden. De kapellen zorgden wederom voor een geweldige sfeer, en de ereleden verrasten het publiek met een speciaal jubileumlied.
Ook de oud Prinsen van het Dringersgat veroverde het podium met een geweldige show vol anekdotes over de afgelopen 66 jaar carnaval in het Dringersgat. Ook hadden ze nog een fantastisch cadeau voor de Leuttappers, een echte Leuttappers vlag. Die met alle activiteiten met trots opgehangen zal worden.
Als klap op de vuurpijl betrad Bennie bekend het podium en bracht enkele memorabele nummers ten gehore. D’n Dolk sloot het festijn op meesterlijke wijze af, waarmee het jubileum van de Leuttappers de geschiedenisboeken ingaat als een feest om nooit te vergeten.
Een weekend vol muziek, dans en onvergetelijke momenten dat de gemeenschap van Gilze nog lang zal heugen.
Dank aan alle meese die dit mooie moment met ons gevierd hebben.