66 jarig Jubileumfeest Barst Los op 11e van de 11e: Prins Kevin d’n Irste viert zijn 5-Jarig Jubileum Spectaculair

Gepubliceerd: 12 november 2023 11:51

In een ware festiviteit vierde Prins Kevin d’n Irste zijn vijfde opeenvolgende jaar als prins van het Dringersgat. De Tip werd opgeschud door de indrukwekkende aankomst van de prins, begeleid door zijn imposante motorclub. De Tip transformeerde in een schouwspel van Blauw-gele rook en ronkende motoren die de feestvreugde naar nieuwe hoogten stuwde.

De aftrap van het jubileumjaar was allesbehalve bescheiden. Prins Kevin d’n Irste opende het festijn op grandioze wijze, waarmee hij de toon zette voor een jaar vol feestelijkheden en verrassingen.

Maar niet alleen de prins stal de show; jeugdprins Sem d’n Twidde werd met enthousiasme gepresenteerd. Zijn opmerkelijke spreekvaardigheid deed vermoeden dat deze jonge heerser veel in zijn mars heeft voor de toekomstige festiviteiten.

Ter ere van het 66-jarig jubileum van de Leuttappers presenteerden de ereleden met trots hun lied. De geschiedenis en tradities werden gevierd, en de sfeer was doordrenkt van nostalgie en vreugde.

Door het 66-jarig jubileum van De Leuttappers kan het Dringersgat zich opmaken voor een jaar vol festiviteiten, verbondenheid en onvergetelijke momenten. Laat het jubileumfeest beginnen!