Feestelijke Onthullingen Tijdens 11e van de 11e!

Gepubliceerd: 4 november 2023 10:28

Nog slechts 1 week te gaan tot de langverwachte 11e van de 11e, de avond waarop onze nieuwe (jeugd)prins of -prinses wordt gekroond! Maar dat is niet het enige waar ons Dringersgat vol spanning naar uitkijkt. Onze geliefde ereleden hebben namelijk een grootschalige verrassing in petto.

Ter ere van het 66-jarig jubileum van onze prachtige vereniging zullen onze ereleden tijdens de 11e van de 11e een gloednieuw nummer presenteren aan het publiek. Dit betekent dat niet alleen de jonge carnavalsvierders, maar ook de ervaren feestgangers een muzikale traktatie kunnen verwachten.

De spanning stijgt naarmate de datum dichterbij komt, want wat voor melodieën en teksten hebben onze ereleden voor ons in petto? Het Dringersgat gonst van nieuwsgierigheid en opwinding. Zorg dat je erbij bent op 11 november om 20.11, want deze avond belooft een onvergetelijke viering te worden ter ere van ons 66-jarig bestaan!

Meteen na de presentatie zal het nieuwe nummer ook online te vinden zijn via de QR-code!

Tot op de 11e van de 11e!