Leuttappers 66 jaar jubileumfeest

Gepubliceerd: 5 oktober 2023 21:53

Zondag 26 november vieren wij, de Leuttappers, ons 66-jarig jubileum. Dit wordt een groots carnavalsfeest waar al onze Dringersgatse carnavalsvrienden welkom zijn. Het wordt een fantastisch programma met diverse artiesten.

Wanneer en waar?

Het jubileumfeest vindt plaats op zondag 26 november bij de Schakel in het Dringersgat en zal beginnen om 14.00u. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie over ons jubileum feest.

Een groots feest voor alle carnavalsliefhebbers

Ons 66-jarig jubileum is een mijlpaal die we graag willen vieren met al onze trouwe Dringersgatse carnavalsvrienden. Of je nu lid bent van een Carnavalsvereniging, optochtdeelnemer, sauwelaar of gewoon carnavalsliefhebber, iedereen is van harte welkom om dit bijzondere moment met ons te vieren.

We hebben een fantastisch programma samengesteld om ervoor te zorgen dat dit een feest wordt om nooit te vergeten. Verwacht optredens van een bekende carnavalsartiest, live muziek en natuurlijk volop gezelligheid en leut.

Artiesten

We hebben diverse topartiesten weten te strikken voor ons jubileumfeest. Van Dringersgatse carnavalshelden, kapellen tot een landelijk bekende carnavalsartiest, er is voor ieder wat wils. Houd onze Socials in de gaten voor updates over welke artiesten er zullen optreden.


Bezoek onze Facebook-pagina voor meer informatie

Voor meer informatie over het Leuttappers 66 jaar jubileumfeest kun je terecht op onze officiële Facebook-pagina. Hier vind je de laatste nieuwtjes, aankondigingen van artiesten en praktische informatie zoals de locatie en tijden van het feest.

We kijken er naar uit om samen met jou ons 66-jarig jubileum te vieren op zondag 26 november! Zet het alvast in je agenda en houd onze Facebook-pagina goed in de gaten voor alle updates.