Werving Jeugdraad Gilze begonnen!

Gepubliceerd: 19 september 2023 21:27

Leuttappers zoeken jeugdraad voor seizoen 2023-2024

Zit jij in groep 8 en kom je uit Gilze en houdt jij van carnaval. leut en plezier met leeftijdgenoten? Meld je dan aan voor de jeugdraad in ons eigen Dringersgat.

Misschien lijkt het nog ver weg, maar het is zo weer de elfde van de elfde en de start van het carnavals seizoen met presentatie van Prins en hofhouding en jeugdraad.

Natuurlijk hebben we met carnaval een vol programma, maar ook daarvoor is er genoeg te doen. Je mag mee bouwen aan een carnavalswagen en / of het plakken van het symbool wat op De Tip komt te staan.

We gaan naar bevriende buren om een bal te bezoeken en brengen zelf een krantje uit en verkopen insignes. Het is nog sauwelen en De Leuttappers bestaan 66 jaar. Volop te feesten dus.

Vrijdag 15-09-2023 zijn de basisscholen bezocht en hebben de kinderen een inschrijfformulier mee gekregen. Maar ook jij die buiten Gilze op school zit in groep 8 mag zich opgeven. En wel zo snel mogelijk want donderdag 21-09-2023 is er een infoavond voor de ouders bij De Hof in Gilze om 20.30u. Reageer dus snel via mail naar [email protected]