Finale Expeditie Dringersgat Tijdens 11e van d’n 11e

Gepubliceerd: 5 november 2019 12:31

Het is weer zover! Tijd voor een spannende maandagavond, en deze keer op maandag 11 november om 20.11. We zullen de Finale van Expeditie Dringersgat op een prachtige locatie midden in het Dringersgat houden. Op de Tip wordt en een spektaculaire proef opgebouwd worden voor de Finale van Expeditie Dringersgat.
De presentator staat te poppelen om de Finale te gaan presenteren! Op dit moment zijn de deelnemers van de Expeditie nog druk bezig met complotjes smeden, vissen vangen en natuurlijk te overleven.
De Finalisten zullen tijdens 11e van d’n 11e bekend worden gemaakt! Eén ding is zeker: De winnaar van Expeditie Dringersgat zal Prins van het Dringersgat worden! Natuurlijk zullen we de jeugd niet vergeten, ook de nieuwe jeugd prins of prinses zal deze avond gepresenteerd worden met zijn/haar gevolg.
Deze avond zal muzikaal aan elkaar gespeeld worden door onze hofkapel: De Leutefleuters. Ze zullen bekende maar oók nieuwe liedjes ten gehore brengen.

Zien we jullie op 11 november?