Plakmiddag nieuwe jeugdraad.

Gepubliceerd: 9 november 2019 17:49

Het is de vrijdag voor de 11-de van de 11-de van 2019 en dus nog lang voor carnaval uit zijn voegen barst. Toch zien we hier al de eerste activiteit van de Jeugdraad: het beplakken van het carnavalssymbool wat op de Tip komt te staan. We treffen een uitbundige club aan op de Bulk 9 waar het allemaal staat te gebeuren. Na uitleg van een ervaren Leuttapper mogen de kinderen aan de slag, eerst een basis van reepjes papier en daarna het echte kliederwerk maar er wordt hard en serieus gewerkt, maar samen lol maken kunnen ze ook.
Men heeft er heel veel zin in en dat blijkt wel uit het feit dat ze al een paar keer bij elkaar zijn gekomen om hun presentatie te oefenen en nu is het gelijk de generale repetitie voor de presentatie tijdens de 11-de van de 11-de. Alles verloopt gladjes en met veel enthousiasme, deze club heeft er ontzettend veel zin in.
Nog een paar nachtjes slapen voor de Jeugdraad & grote raad presentatie op 11-de van de 11-de. De Jeugdraad zelf is ook benieuwd hoe de finale van Expeditie Dringersgat gaat verlopen dus komt dat zien komt dat zien!