Nog een maand tot 7 Daoge vuraf!

Gepubliceerd: 15 januari 2020 07:30

Over precies een maand is het weer zo ver, 7 daoge vuraf. Dan begint het aftellen tot het écht carnaval is. Het thema van deze avond is “Zomer carnaval”. Tijdens deze avond kun je jezelf opgeven om mee te doen aan een wedstrijd wie het mooiste is verkleed. Je strijd dan om een plaatsje op het Dringersgatsevat. Vorig jaar gingen CV de Juco’s er met de prijs vandoor, maar dit jaar kun jij ook weer kans maken. Dus trek je mooiste en zomerse outfit aan, zoek je sambaballen bij elkaar en blaas de jury omver met je unieke verschijning.

Deze avond zal muzikaal aan elkaar gespeeld worden door niemand minder dan WC Experience. Dat beloofd een groots feest te gaan worden. Vanaf 20.00u zal de zaal open zijn en feesten we graag met jullie door tot in de kleine uurtjes. Jij komt toch ook?

Kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 en aan de deur 12,50, kaartjes kun je natuurlijk kopen bij de Hooikar!