Wil Bekkers benoemd tot nieuw erelid

Gepubliceerd: 14 juni 2021 12:24

Tja, dan word je in december 2020 gebeld met de mededeling: het is mooi geweest!

Wil Bekkers stopt na 43 jaar lid geweest te zijn van de Leuttappers. Dat is toch wel even schrikken en een momentje van nadenken over wat heeft die man allemaal niet gedaan in onze vereniging? Nou, een heleboel:

Adjudant van Prins Jan dun 1st,
Suisse met de Sauwel avonden,
bestuurslid en voorzitter v/d club en
lid geweest van 11 comités binnen de Leuttappers.

Op de vraag of Wil erelid mocht worden bestond binnen de vereniging geen twijfel alleen duurde het lang voordat we dit officieel bekend konden maken. Afgelopen vrijdag konden we Wil eindelijk eren met zijn erelidmaatschap tijdens de Jaarvergadering.

Nogmaals Wil, bedankt voor al de jaren en jouw inzet voor de vereniging!