Bekendmaking Dringer van Verdienste 2020 / Eren Optochtwinnaars 2020.

Gepubliceerd: 4 april 2020 19:29

Beste Dringers en Dringerinnekes,
Door het maatregelen van de overheid aangaande het Corona virus, waar wij uiteraard ook achter staan, is het eren van de Optochtwinnaars 2020 en de bekendmaking van de Dringer(s) van Verdienste 2020 op 15 maart jongst leden niet doorgegaan.
We hebben besloten om het eren van de optochtwinnaars van 2020 niet te verplaatsen naar een andere datum maar deze 1 jaar over te slaan. Uiteraard zullen we zodra de situatie het toe laat de namen v/d optocht winnaars van het afgelopen jaar wel op het optocht monument aanbrengen.
We betreuren dat we dit besluit hebben moeten nemen maar gezien de huidige situatie lijkt ons dit voor iedereen het beste.
De bekend making van de Dringer van Verdienste 2020 zal plaats vinden tijdens de presentatie van de Prins(es) en Jeugdprins(es) van 2021 op 11-11-2020. Meer info over deze activiteit volgt op een later tijdsstip.
We wensen jullie en jullie families, vrienden en kennissen sterkte en alle gezondheid toe in bijzondere tijden. Zoals inmiddels zo vaak gehoord en gezegd zorg voor een ieder zodat we het later wir “Saomen kunnen Maoken”.

We hopen samen met jullie, over een half jaar, de opening van het volgende carnavalsseizoen te kunnen vieren tijdens het 11-11 evenement op de Tip.
Met carnavaleske groet,
C.S. de Leuttappers