Vergadering Openbare Carnaval Dringersgat. Zondag 06 februari

Gepubliceerd: 30 januari 2022 22:00

Jaarlijks nodigen De Leuttappers alle carnavalsvierders in het Dringersgat uit om het afgelopen carnaval te evalueren en weer mee na te denken over de komende carnaval.
Vergadering Openbare Carnaval (VOC)
Ondanks dat we een veelal digitale carnaval achter de rug hebben en het jaar ervoor niet is geëvalueerd willen we dit jaar toch een VOC organiseren. Wat is de VOC? De VOC is een halfjaarlijks overleg tussen de organisatie van het openbare carnaval in Gilze, De Leuttappers, en iedereen die carnaval in het Dringersgat een warm hart toedraagt. Alle Dringers en Dringerinnekes zijn dus welkom. Je kunt daar dus al je ideeën, opmerkingen en klachten kwijt.
Agenda
1. Opening door de voorzitter
2. Evaluatie 11-11
3. Carnaval 2022
4. Rondvraag
5. Sluiting
Daarnaast is de VOC een prima gelegenheid om collega bouwers en sjouwers, buurtverenigingen en andere carnavalsvierders te ontmoeten. Lijkt het je wat, kom dan op Zondag 06 februari 2022, om 13:11 uur naar De Hooikar. Alle buurtverenigingen, Alle optochtdeelnemers, deelnemers wijvesjouwen en allen die het Gilse Carnaval een warm hart toedragen zijn van harte welkom.
I.v.m. de huidige corona maatregelen, en zorgen voor een “veilige” ruimte willen wij een ieder die wil komen verzoeken zich aan te melden via het mailadres [email protected]