Zit jij in Groep 8 en kom jij uit Gilze en hou je van carnaval, leut en plezier?

Gepubliceerd: 15 september 2022 19:29

Dan kan jij het komend carnavals seizoen meedoen aan de Jeugdraad in ons eigen Dringersgat.
Het lijkt nu nog misschien ver weg, maar het carnavalsseizoen start al op 11-11 met de presentatie van de prins(es) en zijn/haar gevolg. Daarom brachten de Leuttappers vandaag een bezoek aan de basisschool de Bolster en OBS de Wildschut. Tijdens dit bezoek kregen de kinderen een korte inkijk op het carnaval en de inhoudelijke verwachtingen van de Jeugdraad.
Verder kregen zij een aanmeld brief mee naar huis.

Wij willen echter ook graag de kinderen (met de leeftijd) van groep 8 die buiten Gilze naar school gaan de kans geven om deel te nemen aan de Jeugdraad. Hiervoor kunnen zijn een mail sturen aan [email protected] Men ontvangt dan een aanmeldbrief en enkele informatie over wat één en ander inhoud voor deelname aan de Jeugdraad.

De inschrijfdatum voor de Jeugdraad 2022-2023 sluit op Donderdag 22-09-2022!

Wij hopen ook dit jaar een mooie en gezellige jeugdraad te kunnen samenstellen.
Mocht U als ouder op voorhand vragen hebben over de Jeugdraad dan kunt U deze sturen aan [email protected]
Met carnavaleske groet,
Jeugdcommité De Leuttappers.